TENK - GJØR - SKAP med

Involverte

Prosjektkoordinator

Monica har en Bachelor i kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer, og har flere års erfaring som prosjektleder fra forskjellige produksjoner og oppsetninger i innlandet som blant annet Musikalenes Verden og 100 julesanger til kreftforskning.

Regissør og co-manusforfatter

Linda er utdannet ved Norsk Skuespillerinstitutt og Høgskolen i Oslo og Akershus. Med sin bakgrunn i dans og drama jobber hun som pedagog, manusforfatter og regissør både på Gjøvik og i Oslo. Linda har skrevet, produsert og satt opp stykket ”Mina” som gikk på Chateau Neuf i Oslo i 2016.

Lyddesigner

Nils Harald i Mæhlum Lydproduksjon har 35 års erfaring i bransjen både som musiker og lydtekniker. Nils Harald besitter en unik kompetanse på dette fagfeltet og leverer den beste lydkvalitet enten det er små eller store produksjoner. Nils Harald har jobbet med mange kjente norske og internasjonale artister opp gjennom årene.

Lysdesigner

Roy Arne Wold er lysdesigner og har jobbet med mange profilerte mennesker og kjente band i 25 år.
Det kan nevnes Vazelina Bilopphøggers, TNT og mange år på veien sammen med Hellbillies.
Like sikker og flink til å jobbe med live band, formidler han også sin kunst på forskjellige arrangement som teater, show, kirkekonserter og events.

Lydtekniker

Stig er gitarist, produsent og lydtekniker. Han har produsert album for bl.a. Embee Normann, Martine Kraft, Silvertongue, Marit Skikkelstad, Kolbu Janitsjarorkester og Eldar Vågan. Stig har turnert i både inn og utland som musiker, og jobber som lydtekniker i både små og store produksjoner for Mæhlum Lydproduksjon.

Webutvikling

Jan Terje Bringe har flere års erfaring som webutvikler og har stått for utvikling og vedlikehold av nettsiden.

Via selskapet Bringe Design og Utvikling bistår han med både design, utvikling og rådgivning innen webteknologi.

Tlf.: 47 83 66 96
E-post: post@jtbringe.no

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Samarbeidspartner

Book et møte med meg!

For mer informasjon om hvordan forestillingen og/eller prosessene kan hjelpe deg med å løse utfordringene i din bedrift, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg og din bedrift!

Beste hilsen Zelma Lene Selmer

Kontaktinformasjon:

Telefon: 995 30 810 // E-post: leneselmer@me.com

Følg oss på Facebook