TENK - GJØR - SKAP med

Om oss

Edutainer

Lene Selmer (Zelma) er artist, sangpedagog, foredragsholder og konsulent i næringslivet. Hun er det vi kaller en edutainer som kombinerer underholdning med læring.

Med bakgrunn fra næringslivet og som artist, har hun utviklet konseptet TENK – GJØR – SKAP.   Dette består av forestillingen hun selv spiller, og lederutviklingsprosesser.

Forestillingen brukes både som en egen happening og som en del av leder- og medarbeiderutviklingsprosessene.

 

Lyd- og lystekniker

Rune Seim driver Rune Seim Lydtjeneter. Han har drevet med lyd siden 1988, både innen radio, kor og som lydtekniker for konserter og events. Som fast lydtekniker for jazzklubben på Gjøvik har han jobbet med både internasjonale og nasjonale artister.

Prosjektkoordinator

Monica har en Bachelor i kulturprosjektledelse fra Høgskolen i Lillehammer, og har flere års erfaring som prosjektleder fra forskjellige produksjoner og oppsetninger i innlandet som blant annet Musikalenes Verden og 100 julesanger til kreftforskning.

Regissør og co-manusforfatter

Linda er utdannet ved Norsk Skuespillerinstitutt og Høgskolen i Oslo og Akershus. Med sin bakgrunn i dans og drama jobber hun som pedagog, manusforfatter og regissør både på Gjøvik og i Oslo. Linda har skrevet, produsert og satt opp stykket ”Mina” som gikk på Chateau Neuf i Oslo i 2016.

Lyddesigner

Nils Harald i Mæhlum Lydproduksjon har 35 års erfaring i bransjen både som musiker og lydtekniker. Nils Harald besitter en unik kompetanse på dette fagfeltet og leverer den beste lydkvalitet enten det er små eller store produksjoner. Nils Harald har jobbet med mange kjente norske og internasjonale artister opp gjennom årene.

Lysdesigner

Roy Arne Wold er lysdesigner og har jobbet med mange profilerte mennesker og kjente band i 25 år.
Det kan nevnes Vazelina Bilopphøggers, TNT og mange år på veien sammen med Hellbillies.
Like sikker og flink til å jobbe med live band, formidler han også sin kunst på forskjellige arrangement som teater, show, kirkekonserter og events.

Lydtekniker

Stig er gitarist, produsent og lydtekniker. Han har produsert album for bl.a. Embee Normann, Martine Kraft, Silvertongue, Marit Skikkelstad, Kolbu Janitsjarorkester og Eldar Vågan. Stig har turnert i både inn og utland som musiker, og jobber som lydtekniker i både små og store produksjoner for Mæhlum Lydproduksjon.

Webutvikling

Jan Terje Bringe har flere års erfaring som webutvikler og har stått for utvikling og vedlikehold av nettsiden.

Via selskapet Bringe Design og Utvikling bistår han med både design, utvikling og rådgivning innen webteknologi.

Tlf.: 47 83 66 96
E-post: post@jtbringe.no

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Samarbeidspartner

Kommende forestillinger:

For skreddersydde løsninger for den enkelte bedrift, ta kontakt med oss. Vi spiller der DERE er og/eller streamer live alt etter deres ønske.

Nye åpne forestillinger kommer også. Følg med for oppdateringer.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 995 30 810 // E-post: lene@tenkgjorskap.no

Følg oss på Facebook