TENK - GJØR - SKAP

Publikumsreferanser

Drammen Taxi

Tusen takk for at du kunne komme og spille, og dele din kunnskap og opplevelser med oss og våre forretningsforbindelser på vårt event i Drammens Teater! Du ga oss en uforglemmelig forestilling og musikalsk opplevelse som alle i ettertid snakker om!

LES MER
Eidsiva Nett AS

Jeg må si jeg ble voldsomt berørt og imponert. Samtidig som jeg har vært så heldig og deltatt på kurs i lederutvikling med Lene, så var jeg litt forberedt på mekanismene i opplegget. Selve underholdningsverdien og budskapet var helt utrolig treffende. Jeg vil med glede og begeistring anbefale dette til alle.

LES MER
Gjøvik Håndballklubb

Først og fremst må jeg bare si; wow! Jeg var på din forestilling TENK – GJØR – SKAP og er nå veldig motivert og inspirert for å finne mine egne mål, både privat og i jobben, og endre litt på tankegangen jeg har i mitt programmerte liv. Tusen takk!

LES MER
Selvstendig næringsdrivende

Denne forestillingen var utrolig bra! Veldig morsomt å se – både lærerikt og underholdende på samme tid. Det er ikke noe du ser hver dag. Musikk, drama, kunnskap og lærdom på en gang. Jeg synes Lene har satt sammen dette på en veldig fin måte og jeg koste meg. Det var strålende rett og slett!

LES MER
Landsbyen Næringshage

Blant et utall av foredragsholdere og motivatorer skiller Lene seg ut med en utleverende forestilling om gapet mellom hva vi KAN og hva vi faktisk GJØR. Med musikk og drama blir egne erfaringer delt i en akademisk forankret forestilling. Et helt nytt format for oss, og det treffer! Dette er rett og slett en veldig personlig forestilling som man ikke glemmer!

LES MER
Inventum

En revolusjonerende forestilling som rører deg like inn til hjerterota. Sammensetningen av foredrag, teater og musikk svøpte seg inn under huden og ble til en personlig og faglig vekkelse/bevisstgjøring. Måten Lene formidler kroppens eksistens og livets muligheter på, er av en annen dimensjon enn alt annet jeg har sett!

LES MER

Jeg må først og fremst si at Lene imponerer stort! Dette synes jeg var veldig, veldig bra! Det er nytt og annerledes. Jeg synes det var artig og likte veldig godt den tredelte inndelingen av musikk, teater og undervisning. I løpet av de 90 minuttene hun sto på scenen, mistet hun meg ikke ett eneste sekund. Jeg så at journalisten hadde ”falt av” litt, men dette kjenner jeg meg ikke igjen i.

 

Jeg synes den faglige delen var veldig bra oppbygd og Lene formidler dette på en fabelaktig måte. Og man har alltid et utbytte av den faglige delen. Jeg tenkte en del på egen arbeidsplass og tror at alle ville ha et utbytte av denne forestillingen. Jeg jobber ofte med mål i jobbsammenheng selv uten å knytte det til det personlige. Derfor likte jeg forestillingen veldig godt. Den har et stort potensial når det gjelder delen med personlige og individuelle mål. Dette er en forestilling som vil være fin for alle og jeg anbefaler den på det sterkeste.

LES MER

Jeg likte forestillingen veldig godt. Dette er en spennende måte å tenke på – for meg litt alternativt. Dessuten var det veldig bra iscenesatt, god koreografi og regi. I det hele tatt – det ble show over det og det var veldig bra. Dette kan jeg absolutt anbefale. Dama er flink!

LES MER

Jeg fikk et veldig godt inntrykk av TENK – GJØR – SKAP. Jeg var slettes ikke overrasket, da jeg kjenner litt til disse Selmer-jentene fra før, men jeg synes dette var virkelig godt gjort. Utrolig godt forberedt. Jeg synes absolutt forestillingen ga meg noe jeg kan ta med meg videre. Jeg lærer noe hele tiden. Jeg har jobbet snart i 49 år selv; vært både leder og har jobbet på NTNU i Gjøvik i snart 20 år. Du må stadig forbedre deg selv for å få til et godt arbeidsmiljø og skape noe. Jeg tok med meg mye lærdom fra forestillingen, så denne kan jeg anbefale på det varmeste.

 

Videre er jeg veldig glad i musikk selv, og jeg vet at Lene har komponert og skrevet mye av tekstene selv – det synes jeg var veldig bra. Det siste innslaget skapte en tankevekker: At livet går litt opp og ned. Det er ikke alt som er bare velstand til enhver tid, så dette gjorde sterkt inntrykk på meg. Når man utleverer seg selv…der tror jeg vi har litt å lære noen og enhver.

 

Jeg har vært på mange slike seanser og dette er bedre enn det jeg har sett tidligere, så denne kan jeg absolutt anbefale.

LES MER

Jeg synes dette var veldig spennende. Litt nytt i og med at det er så mange elementer som kombineres; både det faglige, showmessige og Lene sin historie. Jeg synes det var en ny og veldig spennende opplevelse. Videre synes jeg Lene har gjort en kjempejobb med forestillingen – veldig bra! Selv om jeg har hørt Lene før, lærte jeg noe i dag også. Dette er ting man hele tiden må jobbe med og minne seg selv på for å ta seg selv litt videre. Jeg tenker at de fleste har noe å lære av det og ta med seg. Dette kan jeg virkelig anbefale og synes alle skulle oppleve dette showet.

LES MER

Tusen takk for en fantastisk forestilling. Vet du at du har klart noe ingen har klart før deg, Lene! Gratulerer! Jeg beundrer din gjennomføringskraft. Det som er så utrolig bra med deg er at du gjør det…det som mange bare tenker at de ønsker å gjøre.

LES MER

Tusen takk for en veldig spennende og inspirerende forestilling! Jeg likte veldig godt blandingen av livshistorien, musikken og det faglige. Særlig grepene som ble brukt og måten Lene gjorde denne materien veldig tilgjengelig. De fleste trenger dette og jeg anbefaler forestillingen på det varmeste!

LES MER

Det har mye for seg de tingene Lene tar opp og påpeker i denne forestillingen. Det er viktig å ha fokus. Dette er fin påfyll som vi alle trenger en påminnelse om – få et spark bak. For min egen del ga det ekstra motivasjon til personlige mål, samt motivasjon til å dele med hverandre det vi er takknemlige for. Vi har allerede tatt med oss dette fra forestillingen, som en rutine før vi starter møter, og det har god virkning. Personlig fikk jeg mye ut av det og tror at denne forestillingen har mye for seg.

LES MER

Dette var virkelig bra! Det gir inspirasjon og jeg råder alle til å se denne forestillingen. Den skaper refleksjon og den gir deg noe å tenke på når du går ut igjen. Det er nettopp det det dreier seg om; ting du ikke ser og tenker så mye på i hverdagen. Vi er blitt så opptatt av ”rottereset”. Det beste med forestillingen er at den skaper refleksjon i ens eget liv.

LES MER

Tusen takk for en inspirerende kveld, Lene! Vi trenger alle å få dette repetert i hverdagslivene våre. Takk for flott sang!!

 

 

🙂

LES MER

For bedrifter

For skreddersydde løsninger, ta kontakt med oss. Vi spiller der dere er og/eller streamer live alt etter deres ønske.

For gruppebestilling på de aktuelle datoene over, bestill via billettlenken eller ta kontakt med oss.

Kombiner gjerne forestillingen med konferanse og middag.

Kontaktinformasjon:

Lene Selmer: 995 30 810  //  leneselmer@me.com

Kent Johnsen: 908 49 619 // kent.johnsen@strawberry.no

Anne Mari Skjærvik: 950 48 777 // anne.mari.skjaervik@lillehammer.kommune.no

 

Følg oss på Facebook